Ydelser

Herunder kan du læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig i forbindelse med design af ny hjemmeside eller opdateringer på eksisterende side. Du finder ligeledes mere information omkring forsendelse af nyhedsmails, billederedigering til din side eller hjælp til at føre dine projekter ud i livet.

God fornøjelse og har du brug for yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte mig på e-mail el. pr. telefon.

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside – Brug for hjælp til at være mere synlig? Jeg laver hjemmesider med WordPress el. Joomla CMS systemer, som du selv har mulighede for at opdatere … Eller jeg gør det for dig.

Nyhedsmails

Mind kunderne om, at du stadig er her! Send nyhedsmails med opdateringer, gode tilbud eller andet. Jeg gør det for dig eller hjælper dig med at komme igang.

Billederedigering

Blikfang og gode billeder er alfa og omega på din hjemmeside. Jeg tilretter beskærer og justere billederne, så de fylder mindst muligt på din side.

Opdateringer

Hyppige opdateringer på din hjemmeside sørger for at skabe øget interesse …

Projekter

Jeg har flere års erfaring i søsættelse af projekter og er det et intranet til virksomheden eller andet du har brug for, kan jeg være din tovholder på projektet.