Ny hjemmeside

At lave en hjemmeside kan på mange måder sammenlignes med at samle et stort samlesæt. Jeg udarbejder typisk hjemmesiderne i open source* systemerne WordPress el. Joomla. CMS systemer (Content Management System) som er en database, der styrer al indhold på hjemmesiden, billeder, tekst med mere. *Open source systemerne WordPress el. Joomla stilles til rådighed af udviklere fra hele verden og der er mulighed for at benytte et utal af features.

Når jeg udarbejder en hjemmeside, lytter jeg først og fremmest til dine behov og finder ud af, hvad det er, du har brug for. Derefter udarbejdes der et udkast, som du godkender, og accepterer du designet arbejder vi videre herfra..

At lave en hjemmeside er en løbende proces, som kræver en del beslutninger hen af vejen. Derfor laver jeg alle sider på min egen server (som du får et link til), så du løbende kan følge med i arbejdet, og er der rettelser eller ændringer, rettes det hen af vejen. Når siden er færdig, flyttes den over på din egen server.

Alle hjemmesider leveres, så du selv kan lave de fleste opdateringer efter en introduktion til systemet. Ligeledes kan der efter aftale udarbejdes en manual til de opdateringer, du måtte have brug for. Hvis du helst vil være fri for at vedligeholde siden – gør jeg det gerne for dig på timebasis.

Hvad skal jeg bruge en hjemmeside til? En hjemmeside er først og fremmest dit visitkort / ansigt udadtil på internettet. De fleste mennesker checker dig ud på internettet inden den første kontakt. Derfor er det ekstrem vigtigt, at hjemmesiden er præsentabel, let at navigere i, opdateret og indeholder de oplysninger, brugeren har behov for, så de får lyst til at skabe kontakt.

Nyttig info og hvad skal du levere?

Viden / fakta omkring hvad hjemmesiden skal bruges til – skal den bruges til virksomhed, udlejning af sommerhus, Intranet, foreningsliv el. andet. Mulighederne er uendelige.

Antal menupunkter og sider, samt tekst til siderne.

Ligeledes spiller billeder på siden en væsentlig rolle, da det er meget forskellige ting, brugerne interessere sig for. Billeder siger ofte mere end 1000 ord, og et fængende billede gør ofte sit til, at man får lyst til at fordybe sig i teksten, som hører til. Jeg kan ligeledes være behjælpelig med at finde eller få taget billeder samt udarbejde tekster.

Webhotel / Domæneregistrering:

For at få præsenteret hjemmesiden er det nødvendigt at uploade siden til et webhotel, så den er synlig for alle. Jeg bruger ONE.COM, som er en af de førende i Europa i formidling af domæner og salg af webhoteller. Webhotellerne fås med mulighed for valg af, hvor meget serverplads man har brug for. One.com tilbyder fri trafik på siden og et ubegrænset antal e-mail-adresser på eget domæne. Desuden har man mulighed for at benytte sig af fotogalleri, blog, statistik, cloud drive samt meget mere til absolut konkurrencedygtige priser. Der kan læses mere om ovenstående på siden www.one.com

Domænenavnet (hjemmesidens adresse, dk-navne) administreres af dk.hostmaster Det vil sige at udover udgiften til hjemmesiden, er der en symbolsk betaling (alt efter størrelse på webhotel) for webhotel samt domæneregistrering. Ved oprettelse af ovenstående, afregnes der direkte til webhotellet, herefter vil der årligt være en udgift til webhotellet samt dk.hostmaster.

LHJ-WEBDESIGN tilbyder ikke muligheden for webhotel, da der er mange udbydere, som er bedst inden for dette felt. Jeg hjælper dog altid gerne med råd og vejledning i forbindelse med valg og køb af domænenavn og webhotel.

Rettigheder:

Når projektet er afsluttet, har du selv alle rettigheder til tekster, billeder m.m. Dvs. der er ikke noget månedligt beløb, du skal betale til mig for hosting af side eller andet, da du selv er i besiddelse af alt materiale og instrueret i, hvordan det virker. Jeg hjælper selvfølgelig gerne med opdateringer, tekster eller andet, du måtte have brug for, også når projektet er afsluttet.