Om firmaet

LHJ-Webdesign ejes af Lars Højer Jørgensen og jeg har siden 2012 hjulpet adskillige kunder med nye hjemmesider m.m. Jeg er uddannet indenfor salg, kontoradministration, webdesign og webgrafik og efter at have prøvet kræfter inden for forskellige brancher, kunne jeg se, at der var et stigende behov for at virksomhederne havde medarbejdere, der kunne beskæftige sig inden for alle arbejdsområder. 

Jeg har de sidste 20 år målrettet arbejdet mod at kunne varetage de fleste arbejdsopgaver i virksomhederne inden for salg, administration, IT samt markedsføring af virksomheden på diverse områder såsom hjemmeside, nyhedsbreve, annoncer m.m. Derfor vil jeg med mine kompetencer og erfaringer være den perfekte samarbejdspartner når det gælder råd, vejledning samt udarbejdelse af materiale som dels tilgodeser virksomhederne, men også forbrugerens behov. 

Min målsætning er tilfredse kunder – derfor bliver opgaverne også løst i tæt samarbejde med kunden, så kunden får den løsning, der er mest optimal og til en fair pris. Du er altid velkommen til at kontakte mig på e-mail: lhj.webdesign@gmail.com el. tlf. 21 47 87 97 og høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.