Hjemmesider
som passer 
til alle platforme

Hjemmesider 

m. CMS-system så du selv kan vedligeholde

Ring 

2147 8797

og få et godt tilbud!

Billederedigering

Gode billeder på sin hjemmeside er alfa og omega - de fleste mennesker bliver fanget af et godt billede, og er billederne interessante, får brugeren også mange gange mere lyst til at fordybe sig i den tilhørende tekst. Derfor er det også uhyre vigtigt, at man gør noget ud af billederne på hjemmesiden. Jeg kan tilbyde at billedebehandle / redigere dine billeder, så de dels er så klare i farven og så skarpe som overhovedet muligt. Ligeledes bliver alle billeder beskåret og komprimeret, så de fylder så lidt som muligt på din hjemmeside og derved loader hurtigere.

Hvis du ikke selv har egnede billeder til din hjemmeside - kan jeg være behjælpelig med kontakt til professionelle fotografer, købe billeder ved billedebureauer, eller jeg kan komme ud og tager billederne. Ovenstående foregår på timebetaling - ved større projekter, ring for et tilbud.

LHJ WEBDESIGN, v. Lars Højer Jørgensen | Skelbækvej 52 | 9800 Hjørring | Tlf. 21 47 87 97 | E-mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

COPYRIGHT LHJ-WEBDESIGN 2018