Hjemmesider
som passer 
til alle platforme

Hjemmesider 

m. CMS-system så du selv kan vedligeholde

Ring 

2147 8797

og få et godt tilbud!

Produkter

Herunder kan du læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig i forbindelse med design af ny hjemmeside eller opdateringer på eksisterende side. Du finder ligeledes mere information omkring forsendelse af nyhedsmails, billederedigering til din side eller hjælp til at føre dine projekter ud i livet. God fornøjelse og har du brug for yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. pr. telefon.

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside - Brug for hjælp til at være mere synlig? Jeg laver hjemmesider med Wordpress el. Joomla CMS systemer, som du selv har mulighede for at opdatere ... Eller jeg gør det for dig.

LÆS MERE

Nyhedsmails

Mind kunderne om, at du stadig er her! Send nyhedsmails med opdateringer, gode tilbud eller andet. Jeg gør det for dig eller hjælper dig med at komme igang.

LÆS MERE

Opdateringer

Hyppige opdateringer på din hjemmeside sørger for at skabe øget interesse ...

LÆS MERE

Projekter

Jeg har flere års erfaring i søsættelse af projekter og er det et intranet til virksomheden eller andet du har brug for, kan jeg være din tovholder på projektet.

LÆS MERE

Billlederedigering 

Blikfang og gode billeder er alfa og omega på din hjemmeside. Jeg tilretter beskærer og justere billederne, så de fylder mindst muligt på din side.

LÆS MERE

 

 

LHJ WEBDESIGN, v. Lars Højer Jørgensen | Skelbækvej 52 | 9800 Hjørring | Tlf. 21 47 87 97 | E-mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

COPYRIGHT LHJ-WEBDESIGN 2018